5 gode grunner til å ta Collagen Plus

Kollagen er en av de viktigste byggeklossene i kroppen vår, og mange forbinder kollagen med en myk og smidig hud. Men kollagen er også knyttet til brusk og friksjon, hvor vitamin C er et sentralt virkestoff for å opprettholde normal kollagendannelse.

Visste du at: Collagen er et av Norges mest populære kosttilskudd? Hver eneste dag bruker 50.000 nordmenn kosttilskuddet.
Av: BioMed Pharma | Oppdatert: 16. oktober 2020
Share on facebook
Del på Facebook

1. Forbedret Collagen Plus

Når du supplerer din kost med Collagen Plus, får du i deg kollagen for brusken, norsk lakseolje med omega 3, antioksidanter og viktige vitaminer som vitamin D og vitamin C, som bidrar til normal kollagendannelse og har betydning for bruskens og knoklenes normale funksjon. Nå har vi laget en ny og forbedret utgave ved å tilsette mangan. Mangan bidrar til å opprettholde normale knokler og til normal dannelse av bindevev, samt beskytte cellene mot oksidativt stress. Her kan du bestille Collagen Plus!

2. Virkestoffer med vitenskapelig testede ingredienser

Kollagen er en av de viktigste byggeklossene i kroppen vår, og mange forbinder kollagen med en myk og smidig hud. Men kollagen er også knyttet til brusk og friksjon, hvor vitamin C er et sentralt virkestoff for å opprettholde normal kollagendannelse. Vitamin D bidrar til å opprettholde normale knokler, samt normal muskelfunksjon. Vitamin D bidrar også til normalt opptak og utnyttelse av kalsium og fosfor, som er viktig for skjelettet.

3. Et av Norges mest populære kosttilskudd

Collagen Plus har på kort tid blitt en stor suksess og et produkt «alle» vil ha. Årsaken er at kosttilskuddet er spesielt sammensatt med omtanke for deg som vil fortsette å være normalt aktiv og rørlig. Over 50.000 nordmenn spiser Collagen Plus hver eneste dag! Bestill her du også! 

4. Norskprodusert etter farmasøytisk standard

Collagen Plus er et kosttilskudd som er utviklet og produsert i Norge. De nøye utvalgte råvarene blir levert av vår norske produsent med mikrobiologisk sertifikat. Selskapet Pharmatech utenfor Fredrikstad fremstiller Collagen Plus på deres hypermoderne fabrikk, etter farmasøytisk standard Good Manufacturing Practice (GMP). 

5. Kvalitet til fornuftig pris

Collagen Plus kan ikke kjøpes i butikk. Å kjøpe kosttilskudd direkte fra oss, innebærer at vi kan holde prisene nede tross høye kvalitetskrav. Vi tilbyr fleksible leveranser for å gi deg maksimal frihet og topp kundeservice. Det er ingen bindingstid eller kjøpsforpliktelse knyttet til abonnementet vårt, for vi ønsker at det skal være enkelt å være kunde hos oss.

Helseeffekter
Andre erfaringer