Dette er NYE Collagen Plus – For leddene dine

Nyhet! NYE Collagen Plus har fått en helt ny ingrediens og nytt design. 

Av: BioMed Pharma | Publisert: 28. desember 2020


Den utrolige bestselgeren Collagen Plus har vært på det norske markedet siden 2014 og har blitt prøvd av over 200.000 nordmenn. Kosttilskuddet er utviklet og produsert i Norge, og har fått enda en viktig ingrediens, Boswellia serrata!

Boswellia serrata – den nye ingrediensen

Boswellia serrata er et høyt tre som vokser hovedsakelig på de tørre åsene i India. Treet inneholder så mye god sevje at indere i flere århundrer har brukt den for sine helsebringende egenskaper. Denne kunnskapen tar vi nå med oss inn i nye Collagen Plus, slik at kosttilskuddet blir enda bedre.

Kosttilskudd for ledd

Collagen Plus er utviklet og produsert på Rolvsøy i Fredrikstad, og består av kollagen, nyheten Boswellia serrata, omega-3, vitamin C, vitamin D og mangan. I tillegg til hele dagsbehovet for vitamin D, har kapslene ingredienser for ledd, brusk, muskler og immunsystemet. 

Det er ikke uten grunn at Collagen Plus har blitt en stor suksess og et produkt «alle» vil ha. Årsaken er at kosttilskuddet er spesielt sammensatt med omtanke for deg som vil være normalt aktiv og rørlig. Derfor har Collagen Plus blitt solgt med rekordfart siden 2014 og er per i dag et av Nordens mest populære kosttilskudd for ledd og muskler.

Prøv NYE Collagen Plus her og spar kr. 398 på prøvepakken

Anbefales av våre kunder

Undersøkelser viser at hele 82% av kundene som har brukt kosttilskuddet er fornøyd med Collagen Plus*. Det kommer også frem at 97% anbefaler produktet til andre som kan ha godt av å prøve produktet**. Gjør som over 200.000 andre nordmenn – Prøv Collagen Plus du også. 

Prøv NYE Collagen Plus gratis* i hele 2 mnd

Ved å prøve nyheten vår, får du Collagen Plus gratis i hele 2 mnd (*=frakt 79,-). Da er du heldig og sparer 398,- på et av Norges mest populære kosttilskudd. Du kan enkelt bestille i skjemaet nedenfor og få pakken levert i din postkasse etter noen dager. Vi tilbyr fleksible leveranser for å gi deg maksimal frihet og topp kundeservice. Det er ingen bindingstid eller kjøpsforpliktelse knyttet til abonnementet, for vi ønsker at det skal være enkelt å være kunde hos oss.

Spesialtilbud: Bestill her og prøv Collagen Plus gratis i 60 dager (frakt 79,-)

* Basert på kundeundersøkelse (november 2019) blant 720 kunder som vurderte spørsmålene på en skala fra “veldig misfornøyd” til “veldig fornøyd“.
** Basert på en kundeundersøkelse (nov 2019) bland 720 kunder som vurderte spørsmålene på skala fra 1 til 5

Helseeffekter:

Collagen Plus inneholder kollagen type I og II, norsk virgin lakseolje, Boswellia serrata, mineralet mangan og antioksidanten vitamin C. Collagen Plus dekker også dagsbehovet for vitamin D.

LEDD: Nyhet! Boswellia serrata bidrar til å holde leddene komfortable.

MUSKLER: Vitamin D bidrar til å opprettholde normale knokler, og normal muskelfunksjon, samt normalt opptak/ utnyttelse av kalsium og fosfor.

BRUSK: Vitamin C bidrar til normal kollagendannelse som har betydning for bruskens og knoklenes normale funksjon.

BINDEVEV: Mangan bidrar til å opprettholde normale knokler, og til normal dannelse av bindevev, samt beskytter cellene mot oksidativt stress.

IMMUNSYSTEM: Vitamin C og D bidrar til immunsystemets normale funksjon.

Ja takk! Jeg vil gjerne prøve NYE Collagen Plus® GRATIS i 60 dager!*
    * Du betaler kun kr 79 i frakt for velkomstpakken. Introduksjonstilbudet gjelder kun nye kunder og én per husstand.
    Felt merket med • er obligatorisk    Posten

    Trygghetsgaranti – trygg og sikker bestilling

    Posten Norge leverer rett i din postkasse