Kollagen: Viktig for leddbrusk og bevegelighet

Kollagen er en av de viktigste byggeklossene i kroppen vår, og mange forbinder kollagen med en myk og smidig hud. Men kollagen er også knyttet til brusk og leddfriksjon, hvor vitamin C er et sentralt virkestoff for å opprettholde normal kollagendannelse. 

Alder og bevegelighet: Mange opplever at alderen påvirker kroppens bevegelighet.

Av: BioMed Pharma | Publisert: 29. mai 2019
Share on facebook
Del på Facebook

Kollagen og leddbrusk*

Det mange ikke vet, er at kollagen er spesielt viktig for leddbrusken* i kroppen. Brusken som kler leddkapslene og sørger for glideflate slik at knoklene kan bevege seg friksjonsfritt, inneholder masse proteiner, hvorav store deler består av kollagen. Bestill her!

Proteinet fungerer som en naturlig støtdemper i alle kroppens ledd, og er derfor viktig for å opprettholde normal bevegelighet og mobilitet. Antioksidanten vitamin C bidrar til normal kollagendannelse som har betydning for leddbruskens normale funksjon.

Alder og bevegelighet

Det skjer mye i kroppen fra man er 20 til man er pensjonist.  Løping, trappegang, bæring og sitte på huk – mange aktiviteter både på arbeid og fritid innebærer ulike bevegelser, smidighet og mobilitet. Å bli eldre og samtidig beholde en kropp som er alminnelig spenstig, sterk og fleksibel, er for mange ensbetydende med hverdagsglede og frihet. Bestill her og få levert rett hjem!

Suksessproduktet Collagen Plus

Collagen Plus har på kort tid blitt en stor suksess og et produkt «alle» vil ha. Årsaken er at kosttilskuddet er spesielt sammensatt med omtanke for deg som vil fortsette å være normalt aktiv og rørlig. Over 50.000 nordmenn spiser Collagen Plus hver eneste dag! Ved å spise Collagen Plus, får du i deg kollagen, norsk virgin lakseolje, mineralet mangan, antioksidanten vitamin C samt vitamin D.

Helseeffekter
  • Collagen Plus inneholder kollagen type I og II, norsk virgin lakseolje, mineralet mangan og antioksidanten vitamin C. Kosttilskuddet dekker også dagsbehovet for vitamin D.
  • *Vitamin C bidrar til normal kollagendannelse som har betydning for leddbruskens og knoklenes normale funksjon.
  • Vitamin D bidrar til å opprettholde normale knokler, samt normal muskelfunksjon. Vitamin D bidrar også til normalt opptak og utnyttelse av kalsium og fosfor, som er viktig for et sterkt skjelett.
  • Mangan bidrar til å opprettholde normale knokler og til normal dannelse av bindevev, samt beskytte cellene mot oksidativt stress.
  • Dette inneholder Collagen Plus