Ole Tufte anbefaler Collagen Plus

Ole har i en årrekke jobbet med mennesker, og han kjenner godt til utfordringene mange opplever i hverdagen knyttet til alder og belastninger. Han anbefaler riktig mosjon og et variert kosthold, slik at kroppen får grunnlag for normal funksjonalitet.

Ole Tufte (59): – Jeg ønsket å finne et kosttilskudd for ledd som tilfredsstilte mine krav, og falt for Collagen Plus. Han har brukt Collagen Plus i flere år selv.
Av: BioMed Pharma | Oppdatert: 6. juni 2020
Share on facebook
Del på Facebook

Alderen påvirker mange

– I jobben møter jeg mange som har behov for veiledning og oppfølging, forteller Tufte. Aldersgruppen han sikter spesielt til har gjerne passert 50, hvor kroppen tross alt har gjennomgått mange års vedvarende bruk. 

Ole Tufte forklarer videre: – Hendene er levebrødet mitt. For 6-7 år begynte jeg å tenke mer bevisst på at kroppen og hendene mine skal fungere livet ut, og jeg bestemte meg for i første omgang å legge om arbeidet. Etterhvert trappet jeg også ned på arbeidsmengden, men fant fort ut at jeg ikke trivdes med det. Jeg har lenge igjen av yrkeskarrieren, og målet er absolutt å holde på så lenge som mulig. Bestill her!

Tuftes beste tips

Ole er glad i sin hektiske hverdag, og synes det er flott å ha en jobb å gå til som man trives med. Han ser for seg mange og gode år med kolleger, og tanken på en karriereomlegging er hverken fristende eller aktuell.

Jeg brukte en del tid på undersøkelser for å finne et kosttilskudd med udenaturert kollagen, og kom jeg frem til at Collagen Plus oppfylte mine kvalitetskrav. 

—Ole Tufte

Den ryddige informasjonen, ingrediensene og måten produktet ble fremstilt på, gjorde at han fikk en god magefølelse. 

Kosttilskuddet tilfredsstilte kravene

I mitt yrke er jeg helt avhengig av hendene, hvor styrke og fleksibilitet er alfa og omega. Jeg ønsket å finne et kosttilskudd som tilfredsstilte mine krav, og falt for Collagen Plus. Her kan du bestille gratis*!

Ole bestemte seg for å gi kosttilskuddet et forsøk, og begynte å ta 2 kapsler Collagen Plus hver dag.

– Jeg fant ganske raskt ut at Collagen Plus dekket mitt behov. Etter å ha brukt produktet i seks uker, skjønte jeg at dette var kosttilskuddet jeg ville og måtte fortsette med.

Derfor anbefaler han Collagen Plus

Tufte er oppriktig begeistret for Collagen Plus. – Jeg er svært opptatt av etikk, og i min daglige jobb møter jeg mange som trenger rådgivning og veiledning. 

Nå har jeg brukt Collagen Plus lenge nok til å være både overbevist og trygg på produktet. Derfor har jeg ingen problemer med å anbefale Collagen Plus til andre.

—Ole Tufte
Helseeffekter
Andre erfaringer