Suksesshistorien bak Collagen Plus: Et magisk eventyr uten sidestykke!

Collagen Plus har på bare fire år blitt ett av Norges mest omtalte kosttilskudd. Historien bak suksessen og hvordan kosttilskuddet ble til, fortelles av gründer Aasmund Brevik.

Collagen Plus brukes av 50.000 nordmenn hver dag. Det har blitt et av Norges mest solgte kosttilskudd, og stadig flere sverger til produktet.
Av: BioMed Pharma | Oppdatert: 8. april 2020
Share on facebook
Del på Facebook

Det begynte med noen melkekartonger

Familiefar og hobbygolfer Aasmund Brevik er en av grunnleggerne bak kosttilskuddet Collagen Plus. Han forteller ivrig om hvordan hans første idé om kosttilskuddet ble dannet:

– Mange jeg kjenner opplever utfordringer i hverdagen knyttet til alder og belastninger, og jeg merket selv at jeg ikke akkurat ble yngre. Å ikke klare å bære med seg mer enn én melkekartong i hver handlepose, er noe ingen bør oppleve. At jeg skulle havne der var slett ikke en ønskelig situasjon, og det demret for meg at det var mange der ute som levde med ulike hverdagsbesvær. Prøv Collagen Plus her.

Når man er ung er man nærmest udødelig. Men etter hvert som årene siger på innser man at kroppen ikke akkurat blir yngre selv om sinnet står stand by

—Aasmund Brevik
Gründer av Collagen Plus

Revolusjonerende ingrediens

En dag ble Aasmund oppringt av en bekjent, som eier et av Nord-Europas største laboratorier innen forskning og produksjon av helsekost. – Han fortalte meg om en ny og spennende ingrediens som han kalte udenaturert kollagen type II. Han tilbød meg å teste produktet, og mente det var vel verdt et forsøk i min situasjon. Jeg er en entusiastisk golfspiller, og ettersom styrke i fingrene er avgjørende i golf, kjente jeg at entusiasmen smittet og jeg takket heldigvis ja. Bestill Collagen Plus her!

Aasmund med suksessproduktet Collagen Plus

Fra å være bekymret for fremtiden, begynte Aasmund å teste seg selv etter å ha tatt kapsler med kollagen daglig i 3-4 uker. – Jeg gikk på butikken og handlet med meg flere melkekartonger i hver pose. Det gikk strålende, bortsett fra at jeg hadde melk i ukesvis!

Belastninger og slitasje
Aasmund forteller: – Lidenskapen min er golf og det betyr trasking i mange kilometer på gressmatta. Belastninger og slitasje er ofte ganske vanlig i forbindelse med idretten, og jeg kjenner flere hobbygolfere med tapede knær og golfbil. Flere henvendte seg til meg og lurte på hva jeg hadde begynt å spise, og ved hjelp av min bekjent, fikk jeg tak i mer kosttilskudd slik at alle som ville, fikk prøve kapslene.

Kollagen ble den nye snakkisen
Hvordan Collagen Plus ble en «snakkis», forklarer Aasmund slik: – Jeg fikk overraskende mange positive tilbakemeldinger, hvilket overbeviste meg om at dette produktet hadde noe for seg. Jeg fortsatte med å gi bort en pakke til alle som ville prøve, og ryktet spredte seg nesten av seg selv.

Etter hvert begynte stadig flere med Collagen Plus, og i dag er det langt over 50.000 nordmenn som spiser Collagen Plus hver eneste dag. Det er en fantastisk tanke at én telefon og noen melkekartonger har ført til en endring i hverdagen for så mange!

Helseeffekter
  • Collagen Plus inneholder kollagen type I og II, norsk virgin lakseolje, mineralet mangan og antioksidanten vitamin C. Kosttilskuddet dekker også dagsbehovet for vitamin D.
  • Vitamin C bidrar til normal kollagendannelse som har betydning for bruskens og knoklenes normale funksjon.
  • Vitamin D bidrar til å opprettholde normale knokler, samt normal muskelfunksjon. Vitamin D bidrar også til normalt opptak og utnyttelse av kalsium og fosfor, som er viktig for et sterkt skjelett.
  • Mangan bidrar til å opprettholde normale knokler og til normal dannelse av bindevev, samt beskytte cellene mot oksidativt stress.
  • Dette inneholder Collagen Plus
Andre erfaringer