– Vær tålmodig, gi kroppen tid!

Torill Elise Støback (74) fra Tromsø lever et aktivt liv, der reiser, turer i det nordnorske landskapet, hobby og venner tar mye tid. For snart 30 år siden skjedde det forandringer som påvirket den vitale pensjonisten.

Torill Elise Støback (74), Tromsø, anbefaler alle å gi kroppen tid og være tålmodig. Hun har brukt Collagen Plus i flere år og anbefaler andre til å prøve kosttilskuddet.
Av: BioMed Pharma | Publisert: 29. mai 2019
Share on facebook
Del på Facebook

– Jeg innser at jeg ikke blir yngre

Torill Elise forteller: – Jeg var bare 49 år, da jeg innså at jeg ikke blir yngre, og jeg bestemte meg for at det ikke skulle påvirke livskvaliteten min. Å kunne være i normal aktivitet, som å gå i nedoverbakke og trapper, er noe som de fleste ikke tenker over er et problem. For naturen og friheten til å kunne nyte denne fysisk, er noe av det viktigste for meg og gir livsglede og energi daglig. Bestill her du også!

Påvirker hverdagen

– Jeg har sett andre leve med konstant, fysisk reduksjon som kan ta gleden fra hvem som helst. Jeg har ikke lyst å føle meg redusert, det kan bli utmattende i det lange løp. For mange påvirker slikt hverdagen i den grad at man ikke er opplagt til dagliglivets aktiviteter, forteller pensjonisten fra Tromsø.

Kroppen endrer seg ikke over natten, så det sier seg selv at tålmodighet er en dyd

—Torill Elise Støback

Facebook vekket oppmerksomheten

 Torill er glad i å strikke, og er glad fingrene henger med.

Et innlegg på Facebook vekket imidlertid Torills oppmerksomhet. – Jeg fant en artikkel om Collagen Plus og tenkte at dette er kanskje verdt å gi en sjanse. Jeg prøvde først i et par måneder, men merket egentlig ingenting. Men etter lengre tid med Collagen Plus som daglig tilskudd, kan jeg bare si at jeg i dag er superfornøyd. Torill ser lyst på livet og pensjonisttilværelsen. Hun har følgende råd til andre i hennes situasjon:

Prøv Collagen Plus! Jeg kan på det sterkeste anbefale produktet. Og husk å gi kroppen tid og vær tålmodig. Det fungerte for meg.

—Torill Elise Støback
Helseeffekter
  • Collagen Plus inneholder kollagen type I og II, norsk virgin lakseolje, mineralet mangan og antioksidanten vitamin C. Kosttilskuddet dekker også dagsbehovet for vitamin D.
  • Vitamin C bidrar til normal kollagendannelse som har betydning for bruskens og knoklenes normale funksjon.
  • Vitamin D bidrar til å opprettholde normale knokler, samt normal muskelfunksjon. Vitamin D bidrar også til normalt opptak og utnyttelse av kalsium og fosfor, som er viktig for skjelettet.
  • Mangan bidrar til å opprettholde normale knokler og til normal dannelse av bindevev, samt beskytte cellene mot oksidativt stress.
  • Dette inneholder Collagen Plus
Andre er faringer